Wie zijn wij?

Plusbasics is een jong en dynamisch Nederlands bedrijf en ontstaan uit de gedachte dat we op een betere manier met onze kleding kunnen omgaan. De kleding moet door de hoge kwaliteit meerdere seizoenen meegaan en eindeloos te combineren zijn.

Wij vinden het ook belangrijk dat de kleding op een eerlijke en sociaal verantwoorde wijze wordt geproduceerd en werken uitsluitend met
transparante en BSCI gecertificeerde ateliers.

Daarnaast willen wij het milieu zo min mogelijk belasten en kiezen daarom voor stoffen, die door speciale manier van vervaardigen en verven, zo min mogelijk schade toebrengen aan het milieu. GA NAAR FOOTPRINT

Plusbasics is ontstaan uit liefde voor het vak en aandacht voor de klant die het draagt. Het draagplezier staat dus bij ons voorop. Met een eerlijk advies en hoge servicegraad willen we een langdurige relatie aangaan met onze klanten.

Samen met onze partners, de betere damesmodezaken, die ons concept en filosofie als geen ander kennen, krijgt u optimale service en advies en streven we naar een ultieme (Plusbasics) beleving!

Wie bent u?

Dé Stijlvolle, kwaliteitsbewuste vrouw met een maatje meer (maat 40 t/m 54), die zowel modebewust, sportief als ook zakelijk goed voor de dag wil komen.

Wat krijgt u?

– Superkwaliteit:
Comfortabele Bi -Stretch voorzien van hoogwaardige stiksels, is ademend, pilt niet is snel droog en hoeft niet gestreken te worden.

– Mix & Match:
Tijdloos combineren met andere labels/merken maar natuurlijk ook binnen onze drie eigen lijnen welke PLUSBASICS brengt;
BASICS (uni’s), DYNAMICS (sportief) en LIMITED (chic en trendy).

– Modulair:
Onze modellen (BASICS) zijn “all season” en worden dus in zomer en winter gebracht, waardoor u als consument in uw eigen tempo de collectie kunt “uitbouwen” en dus steeds weer nieuwe combi’s kunt dragen.

– NOS:
Onze bestsellers nemen wij op in ons NOS (Never Out of Stock) programma. Deze geselecteerde artikelen zijn uit voorraad leverbaar in de kleuren zwart en marine.

error: Content is protected !!
error: Content is protected !!