Een hoogwaardige basiscollectie in de kleuren zwart, marine en wit, welke zowel in zomer als in winter te verkrijgen zijn. In de zomer 2 actuele accentkleuren en in de winter 2 actuele accentkleuren. Tevens 4 NOS (Never Out of Stock = altijd op voorraad) artikelen in zwart en marine. Van slank broekje tot mooie top en van lange blouse tot lange blazer. Deze uni basics zijn altijd te combineren met de modellen uit de Dynamics collectie (sportievere lijn) als ook met de modellen uit de Limited collectie (meer trendy).
Bekijk meer
 

Een sportievere collectie, waarin een aantal modellen uit de PLUSBASICS basiscollectie voorzien zijn van sportieve details. Ook deze collectie zal altijd te combineren zijn met de uni basis modellen uit de Basics collectie.
Bekijk meer
 

Een meer trendy variant op de PLUSBASICS basiscollectie modellen. Een combinatie van details of toevoeging van accentstof, waardoor deze collectie een chiquere uitstraling krijgt. Maar altijd weer goed combineerbaar blijft met de uni basismodellen uit de BASICS collectie. Een eenmalige, seizoensgebonden collectie. Echt Limited dus.
Bekijk meer
error: Content is protected !!
error: Content is protected !!